Tonearm Cables Wildcat – Wildcat

« Terug
GroundGoody PSC+ Copper

Wildcat

Wildcat zal je zeker helpen om je nagels nog dieper in je favoriete platen te zetten. Met zorg geselecteerde metalen, een uitgekiende geometrie en isolatiematerialen met een lage vervorming zorgen voor significante verbeteringen ten opzichte van nagenoeg alle standaard phono-kabels.

MASSIEVE PERFECT-SURFACE COPPER geleiders (PSC): Perfect-Surface Copper heeft een verbazingwekkend glad en zuiver oppervlak. Gepatenteerde metaal-verwerkingstechnologieën beschermen in iedere fase van het productieproces, van het tekenen tot productie, het oppervlak van de geleider. Als koper met een hoge zuiverheidsgraad en weinig oxide’s zo zacht, zuiver en glad mogelijk gehouden wordt, krijg je een fantastische geleider met een lage vervorming. Al meer dan 30 jaar is AudioQuest een pionier op het gebied van het gebruik van superieure metalen, maar ook wij werden verrast door deze enorme sprong voorwaarts in prestaties. PSC presteert duidelijk beter dan vorige generaties AQ metalen, die vaak het tienvoudige kostten. Elektrische en magnetische interactie tussen de draden in een conventionele kabel is de belangrijkste bron van vervorming, wat vaak een wat rafelig en hard geluid tot gevolg heeft. Massieve geleiders zijn van fundamenteel belang voor het zeer schone geluid van de Wildcat.

POLYETHYLEEN AIR-TUBE ISOLATIE: Elke vaste stof grenzend aan een geleider maakt in feite deel uit van een niet volmaakt circuit. Kabelisolatie en printplaat-materialen absorberen energie (verlies). Een deel van deze energie wordt opgeslagen en weer vrijgegeven als vervorming. Wildcat maakt voor alle geleiders gebruik van Air-Tube isolatie, omdat lucht nagenoeg geen energie absorbeert en Polyethyleen weinig verlies kent en bovendien een gunstig vervormingsprofiel heeft. PE Air-Tube isolatie veroorzaakt veel minder out-of-focus effecten dan andere materialen.

AANSLUITINGEN: de vergulde Wildcat RCA pluggen maken gebruik van een speciaal ontwerp dat vervorming, die veroorzaakt wordt door de extra contacten in de meeste pluggen, elimineert. Omdat de pluggen niet machinaal bewerkt maar geperst worden, kan er gekozen worden voor een metaal met lage vervorming zonder rekening te hoeven houden met machinale verwerkbaarheid. De combinatie van deze belangrijke ingrediënten, en vele meer subtiele details, verklaart waarom de Wilcat zo schoon, helder en dynamisch kan klinken.