Theory & Education

Doe Geen Kwaad!

Het ontwerpen van kabels gaat over schadebeperking. Geen enkele kabel kan je systeem beter laten klinken of er beter uit laten zien, hij kan alleen de schade aan het originele signaal beperken. AudioQuest heeft altijd het uitgangspunt gehanteerd dat een kabelontwerp geen Kwaad mag Doen!

Boom Box

Je hebt geen high-end audiosysteem nodig om de verschillen tussen kabels te horen. Het AudioQuest Boom Box demonstratiesysteem bewijst dat, ongeacht het systeem, alles een verschil maakt.

DBS

Het Dielectric-Bias System is een revolutionaire technologie die de interactie tussen de geleider en de isolatie die er omheen zit vermindert. Lees meer over DBS.

HDMI Ontrafeld

Revised edition coming soon.

Noise-Dissipation System

100% afscherming is niks speciaals, maar die ruis buiten je systeem houden wel! Ontdek hoe het Noise-Dissipation System ongewenste, systeem-vervuilende RF energie buiten je systeem houdt.

Wat is Bi-Wiring?

Veel moderne luidsprekers kunnen Bi-Wired aangesloten worden, wat betekent dat deze luidsprekers aparte ingangen hebben voor de woofer en aparte ingangen voor de hogere frequenties. Moet je Bi-Wiren? En als dat zo is, moet je dan Bi-Wiren met een enkele kabel (Single Bi-Wire/SBW) of met twee aparte kabels (Double Bi-Wire/DBW)?

Is Bi-Wiring zo belangrijk dat je daarvoor het dubbele uit moet geven aan luidsprekerkabels? Bi-Wiring is veel meer een manier om betere prestaties te krijgen voor hetzelfde bedrag. De Bi-Wire vraag gaat niet over hoeveel geld je uit moet geven, maar over het maximaliseren van prestaties en waarde.

Computer Audio Gids

Je Computer met je A/V systeem laten communiceren is veel eenvoudiger dan je denkt. Hier is een link naar de AudioQuest Computer Audio Gids.

English | German