PAS OP VOOR NAMAAK

 

Koop uitsluitend bij geautoriseerde AudioQuest dealers en Distributeurs

Een van de onaangename gevolgen van het hebben van een succesvol A-merk is dat er namaakproducten op de markt verschijnen. AudioQuest is niet immuun voor dit probleem. Ook al doen we er alles aan om vervalsingen te bestrijden, we zien nog steeds niet originele producten verkocht worden als AudioQuest.

De vervalsingen VOLDOEN NIET aan de kwaliteitseisen van AudioQuest en zijn vaak niet meer dan kabels van standaard kwaliteit, verstopt onder een uiterlijk dat poogt de patronen van onze mantels en onze pluggen te imiteren.

De mensen die het meest geraakt worden door deze valse aanbiedingen zijn onze potentile klanten die in goed vertrouwen geloven dat ze gestuit zijn op een aanbiedingen die te mooi is om waar te zijn. Ook worden de mensen geschaad die na ontdekking van de vervalsing hopen dat de kabels ten minste in de buurt van de kwaliteit van het origineel komen. Jammer genoeg is dat uiterst zelden het geval.

We adviseren klanten om uitsluitend via geautoriseerde dealers en distributeurs te kopen. Als je AudioQuest producten aangeboden ziet worden voor een prijs die te mooi is om waar te zijn, dan is de kans groot dat het om een vervalsing gaat. Let vooral goed op bij AudioQuest kabels die voor lage prijzen aangeboden worden vanuit China en Hong-Kong, met name op veilingsites.

AudioQuest geeft nooit toestemming voor verkoop van haar producten via veilingsites, en kan daarom niet de authenticiteit van producten garanderen die via niet-geautoriseerde dealers worden verkocht.

Heb je vragen, neem dan alsjeblieft contact op met info@audioquest.com